vragen? info@palda.nl

Lesongelukje...
Valt dat onder mijn eigen
verzekering?

  • Helaas niet...
  • Maar welke verzekeringen
  • heb je nodig voor je zaak?

Wat doet Palda voor mij?

Vul dit formulier in en ontdek alle voordelenHelaas, als zzp'er is je privé aansprakelijkheidsverzekering niet voldoende bij schade in zakelijke situaties.
Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en kan grote gevolgen hebben. De hoogte van schadeclaims is vooraf moeilijk in te schatten. Tegenwoordig claimen gedupeerden daarnaast steeds vaker − en hogere bedragen. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor de kosten – ook die van juridische zaken - die hierbij komen kijken. 

Als je via een opdrachtgever werkt, ben je soms verzekerd via de aansprakelijkheidsverzekering van de opdrachtgever. Maar dit is lang niet altijd het geval. Bijvoorbeeld als de opdrachtgever niet toereikend verzekerd is.

Als je bij Palda bent aangesloten kan je voor advies en vragen terecht bij een zeer ervaren verzekeringsadviseur.
Bovendien heeft Palda verzekeringspakketten op maat laten samenstellen voor de Afro Latin Dansondernemer. Of je nou een eigen pand hebt, een locatie huurt, of jezelf verhuurt aan opdrachtgevers, wij helpen je met een exclusief pakket tegen een concurrerende prijs.

De huidige crisis laat eens te meer zien wat het belang is van gezamenlijk optrekken om de gemeenschappelijke belangen te behartigen, en niet alleen op het gebied van het heropenen van dansondernemingen in corona tijden.
Palda stelt zich tot doel de kwaliteit van de Afro Dans Professional te verbeteren, de creativiteit als ondernemer en danser te stimuleren, het beroep te professionaliseren en de zichtbaarheid te vergroten door als collectief naar buiten te treden.