Vragen? info@palda.nl

Administratie vragen?
Ik google wel...

  • 0%, 9% of 21% BTW?
  • Aftrekposten?
  • Lees hieronder meer

Wat doet Palda voor mij?

Vul dit formulier in en ontdek alle voordelenJe besluit dat je dansles gaat geven, leuk! Natuurlijk heb je er zin in. Je komt met een goede naam, daarna een logo, schrijft je in bij de Kamer van Koophandel….
En dan, uit het niets: een brief van de Belastingdienst!
Of je even BTW af wil dragen, en als je pech hebt schatten ze het even voor je….
Er komt veel op je af….

Maar zelfs als je al jaren in ‘het vak’ zit… Het is bijna niet te doen om op de hoogte te zijn van alle regels en uitzonderingen. Waar kan je als dansondernemer gebruik van maken? Waarvoor kom je in aanmerking? Hoe zit dat nou met BTW, 9% of 21%? Diensten in het buitenland?
Zelfs een boekhouder of accountant weet niet alles van de Dans Branche. En jij, die op zo iemand vertrouwt, bent wel verantwoordelijk. Dus als er bij jou een fout ontdekt wordt, ben je zelf aansprakelijk voor de gevolgen, verwijzen naar degene die jouw boekhouding verzorgt helpt dan niet.

Daarom heeft Palda de steun van een administratie expert op dansgebied ingeroepen. Hij weet alles van ‘onze’ branche en geeft waardevolle tips. Als je aangesloten bent bij Palda kan je een aantal keer per jaar zelf vragen aan hem stellen, en persoonlijk advies inwinnen.

De huidige crisis laat eens te meer zien wat het belang is van gezamenlijk optrekken om de gemeenschappelijke belangen te behartigen, en niet alleen op het gebied van het heropenen van dansondernemingen in corona tijden.
Palda stelt zich tot doel de kwaliteit van de Afro Dans Professional te verbeteren, de creativiteit als ondernemer en danser te stimuleren, het beroep te professionaliseren en de zichtbaarheid te vergroten door als collectief naar buiten te treden.