vragen? info@palda.nl

Kennis uitbreiden?
Ik kan toch al dansen...

  • Maar hoe geef ik les aan een groep?
  • Hoe zet ik een cursus op?
  • Lees hieronder verder....

Wat doet Palda voor mij?

Vul dit formulier in en ontdek alle voordelenWil je succesvol zijn als dansondernemer?
Dan red je het niet met dansen alleen!
Als je les wil geven moet je ook weten wat didactiek is, hoe je met een groep omgaat, waar je op moet letten als je een cursus opzet, een locatie huurt, flyers maakt, welke muziek je moet gebruiken en ga zo maar door.
Het lijkt of er geen eind aan komt… waar huur ik een dansvloer, een zaal, een DJ voor een feest?
Hoe leer ik over musicality, percussie, geschiedenis?

Palda stelt zich nou juist tot doel om de verbinding tussen vakgenoten in de breedste zin te bevorderen.
De leden van het kernteam van Palda zijn stuk voor stuk al jaren actief in de Afro Latin Dans scene, en zijn er ieder voor zich van overtuigd dat we samen sterker staan dan alleen.
We kunnen van elkaar leren en elkaar inspireren zonder elkaar te benadelen.
Elke Afro Latin Dans Professional heeft zijn eigen identiteit en er is plaats voor iedereen.
Kennis delen en inspireren kan via online meetings en brainstormsessies, en niet alleen op dansgebied… en hopelijk straks weer face to face, op inspiratiedagen, en op het jaarlijkse congres.
Palda stelt een bibliotheek aan kennis beschikbaar.
Professionals die zich aansluiten bij Palda krijgen ook een substantiële korting op modules en trainingen van SON (Stichting Salsa Onderwijs Nederland), die worden verzorgd door de creme de la creme van de Nederlandse Afro Latin dansgemeenschap, en zelfs van daarbuiten.

De huidige crisis laat eens te meer zien wat het belang is van gezamenlijk optrekken om de gemeenschappelijke belangen te behartigen, en niet alleen op het gebied van het heropenen van dansondernemingen in corona tijden.
Palda stelt zich tot doel de kwaliteit van de Afro Dans Professional te verbeteren, de creativiteit als ondernemer en danser te stimuleren, het beroep te professionaliseren en de zichtbaarheid te vergroten door als collectief naar buiten te treden.