vragen? info@palda.nl

Danshorizon verbreden?
Daar heb ik YouTube voor... Of?

  • Trainingen
  • Kennis delen
  • Lees hieronder meer

Wat doet Palda voor mij?

Vul het formulier in en ontdek alle voordelenDansen is je passie, en je wilt altijd meer.. meer… meer!
We ontkennen het zeker niet: YouTube is een waardevolle bron voor elke Afro Latin Dansondernemer.
Maar toch mist er iets, de persoonlijke interactie, het contact, de mogelijkheid om vragen te stellen.
Dansen is voelen… Palda stelt zich nou juist tot doel om de verbinding tussen vakgenoten in de breedste zin te bevorderen.
De leden van het kernteam van Palda zijn stuk voor stuk al jaren actief in de Afro Latin Dans scene, en zijn er ieder voor zich van overtuigd dat we samen sterker staan dan alleen.
We kunnen van elkaar leren en elkaar inspireren zonder elkaar te benadelen. Elke Afro Latin Dans Professional heeft zijn eigen identiteit en er is plaats voor iedereen. Kennis delen en inspireren kan via online meetings en brainstormsessies, en niet alleen op dansgebied… en hopelijk straks weer face to face, op inspiratiedagen, en op het jaarlijkse congres.

De huidige crisis laat eens te meer zien wat het belang is van gezamenlijk optrekken om de gemeenschappelijke belangen te behartigen, en niet alleen op het gebied van het heropenen van dansondernemingen in corona tijden.
Palda stelt zich tot doel de kwaliteit van de Afro Dans Professional te verbeteren, de creativiteit als ondernemer en danser te stimuleren, het beroep te professionaliseren en de zichtbaarheid te vergroten door als collectief naar buiten te treden.